ATIDUOSIU KUBILIUI      Valdžia uždraudė rengti 2009 m. vasario 19 d. 15:00 val. prie Seimo planuotą studentų mitingą prieš konservų ir liberastų idėją naikinti nemokamą mokslą ir didinti studijų kainą. Ji motyvavo tuo, kad studentų neva bus per daug, jie netilps aikštėje ir galimai stovės ant kelio, pažeisdami saugaus eismo taisykles. Anot mento be ūsų ir su žaliu munduru, kuris atsisakė prisistatyti, leidimą galima būtų išduoti tik su sąlyga, kad organizatoriai neskelbs viešai apie mitingą ir garantuos, kad studentų susirinks labai mažai. Ateityje planuojama iš viso uždrausti bet kokius protesto mitingus prie Seimo, Vyriausybės ir Prezidentūros. Tad nuo šiol kaip Rusijoje, Baltarusijoje ir Turkmėnistane rengsime tik Kubiliaus bei Adamkaus palaikymo mitingus.


      Mes, sąmoningi piliečiai ir padorūs europiečiai, reikalaujame apdovanoti tą mentą už jo intelektualias įžvalgas dėl saugaus eismo taisyklių Vyčio kryžiumi ir suteikti jam generolo laipsnį. Visiškai palaikome tokį išmintingą valdžios ir policijos sprendimą. Sunkiu laikmečiu mąstantys piliečiai turi arba dirbti, arba rengti palaikymo mitingus, arba nusižudyti ir netrukdyti.


      Nuo šiol mes boikotuosime visus knygynus, kuriuose nebus parduodami Kubiliaus portretai. Jeigu lietuvis neturi namuose Kubiliaus portreto, reikalaujame, kad mentai atimtų iš jo Lietuvos Respublikos pasą, suplėšytų jį, įkištų jam į užpakalį ir išvarytų jį visiems laikams iš mūsų šalies, turinčios tūkstantmetę istoriją, kurios orą tokie žmonės tik gadina. Palaikome esamą mentų protinio išsivystymo lygmenį ir manome, kad šaudyti  reikia ne guminėmis, o tikromis kulkomis. Kitaip toms padugnėms nepaaiškinsi, kad prie Seimo protestuoti negalima. Tegul protestuoja savo namuose. Tik su sąlyga, kad nesutrukdytų kaimynų popietiniam miegui.

      Nuo šiol oficialiu adresu, kuriuo galima siųsti savo protesto laiškus, turi tapti: „Vilnius, Gedimino pr. 53, LR Seimo šiukšlių dėžė.“

      Kadangi esame studentai, puikiai suvokiame savo pareigą reikalauti, kad būtų mažinamas nemokamų vietų universitetuose ir kolegijose skaičius, kad būtų didinama studijų kaina. Deja, šiuo metu ne visi studentai mąsto. Ne visi studentai yra tokie protingi kaip mes, kaip Kubilius ir liberalai.

      Mąstykime logiškai – mažiau nemokamų vietų, panaikintos stipendijos ir padidintos studijų kainos reiškia, kad jaunimas turės anksčiau pradėti dirbti, anksčiau įgys darbo patirties, subręs ir atsistos ant kojų. Dar geriau – intelektualus jaunimas išvažiuos į Vakarų Europą, nes ten studijos pigesnės, o Lietuvoje liks tik tikri patriotai. Gerai, kai Lietuvoje nėra jaunimo, mokančio užsienio kalbas, kadangi užsienio kalba – tai savotiška priesaika būti ištikimam kitai valstybei. Tokie žmonės kelia pavojų Lietuvos valstybingumui.

      Palaikome neatidėliotiną Seimo narių atlyginimų didinimą iki 50 000 litų per mėnesį, kadangi tik tokiu būdu galima pasiekti, kad Vakarų Europos politikai pradėtų pavydėti lietuviams, ir mes pradėtume pagaliau didžiuotis savo Tėvyne. Pinigų tokioms algoms kaip tik užteks, jeigu studentai pradės daugiau mokėti už studijas.

      Taip pat reikalaujame didinti palūkanas studentų paskoloms, kadangi kuo didesnę pinigų sumą studentas privalės grąžinti bankui, tuo daugiau bankai turės pinigų konservatorių ir liberalų rinkiminės kampanijos finansavimui. Tai yra labai svarbu, nes visos kitos Lietuvos partijos tarnauja ne bankams, o tik Kremliui.

      Tačiau mes neturime apsiriboti vien studentais. Mąstantis pilietis žvelgia plačiau. Palaikome pensijų apmokestinimą, palaikome studentų stipendijų apmokestinimą ir oro apmokestinimą – apskritai palaikome bet kokį apmokestinimą, kuris tik įmanomas, jeigu tai nėra stambių verslininkų apmokestinimas. Palaikome Kubiliaus, Masiulio ir kitų liberalų sprendimą uždaryti Ignalinos AE, nes tada mes pirksime iš Rusijos dujas, reikalingas elektrai pagaminti, ir taip padėsime skurstantiems šios šalies piliečiams. Tokiam kilniam tikslui pasiekti mums negaila ir 2 litų už kilovatvalandę.

      Palaikome konservus ir liberastus, kadangi esame jiems dėkingi už Lietuvos nepriklausomybę, už tai, kad jie padarė mus tikrais europiečiais. Dėkojame, kadangi genetiškai gimėme debilais. Tokia mūsų karma.

      Prie šio kreipimosi pridedame du dokumentus:


      1. „Studentų pasipriešinimo“ atstovų pasirašytą „Pranešimą apie mitingą“, kuris 2009.02.11 buvo įteiktas Vilniaus miesto savibaldybei
      2. Vilniaus miesto savivaldybės administracijos saugaus miesto departamento atsakymą „Dėl leidimo organizuoti mitingą“, kurį 2009.02.13 pasirašė departamento direktorius Česlavas Olševskis  

      Piliečių grupė „Studentų pasipriešinimas“
      2009 02 16

 

      Prašymas

      vasario 19 prasymas

 

      Draudimas

      vasario 19 draudimas