yeisechujnia     Dabar esu susiparinęs: didžiausi Absurdistano apsimyžėliai, teisėchujnios atstovai, užuot gelbėję nepilnametes, nusprendė gaudyti menininkus. Išsigimėliai. Šita sistema – dar blogesnė nei šveitimo sistema. Tokių nususėlių nerasi ir niekur kitur pasaulyje.

     Užtenka kažkokiam tautiniam debilui Jonukui parašyti, kad išniekinta tautinė vertybė, ir visa govada aplavūchų puola tirti „neeilinio reiškinio“. Daunai, pirma tirkite savo neeilinį debilumą, visa kita – po to.

     Bet gerai, man irgi dasiėdė, kad niekas nedrįsta garsiai pasakyti: šūdai, menkystos, žalios varlės ir juodom mantijom vilkinys marozai, šalin rankas nuo žmonių! Poliucijas tepliokit ant savo uniformų!

    Apie tautininkus atskirai neturiu noro kalbėti – juos visus laikiau, laikau ir laikysiu nevisapročiais ir nevisaverčiais daunais, kurie yra pagrindinė visų Absurdistano problemų priežastis. Ir apie juos skaitykit mano šedevrinį rašinuką, kur rašiau apie vienos ministerijos klerkelį. Supistas debilas parašė skundą etikos komisijai – geriau tu, frustruota atlieka, juokintum tautininkus (gal tada jie atras humoro jausmą), o manęs juokinti nereikia – užteko tavo snukio fotografijų, kad visi suprastų, kas yra tautiškumas. O tai yra grynas G.V.N.O.

     Aš irgi, seniai seniai, kai buvau žurnaliūga, buvau mentinėje, nes parašiau, kaip vaikai vieni kitus daužo – o tiesos sakyti šitoje landynėje, Absurdistane, negalima. Mentė, ačiū Atsitiktinumui, pasitaikė gerietė ir pamokė mane, kaip „duoti parodymus“. Bet už kelią vis tiek susimokėjau pats.

     Niekada gyvenime jokie mentai man nepadėjo. Na chuj jų iš viso čia reikia. Jie arba prisipisa dėl to, kad esi protingas, arba leidžia išsimiegoti areštinėje, jei nerandi kur eiti. Bet ten nėra lovų! Tik kietas suolas. Leistų geriau kur gamtoj pagulėti.

     O dabar užsipuolė femininstes, dėl ko? Dėl Byrkos „Nuosmaukiškos giesmės“. O tu karve švenčiausia, mergos, kam jūs iš viso lietėtės prie tos pigios nešvankybės? Tegul Absurdistano vaikai eina na chuj. Ir viskas.

     Bet koks absurdas Absurdistane: gaudo tik tuos, kurie turi proto, kurie iš viso dar nesužaloti nacistinio mąstymo, radžvilų, genzelių, ozolų, viso to brudo, kuriuo taip persisunkusi ši nederlinga, niekam nereikalinga žemė ir kalba.

     Laisvė čia neegzistuoja. Ar suvokia svolačiai, kad jų veikla čia yra pats didžiausias nusikaltimas? Ne. O man ta debiliškos giesmės neva iškraipyta versija buvo zajabys. Žvengiau... Džiaugtųsi visi, kad ją belekaip kas nors gieda, nes aš net žodžių nemoku (ir tuo didžiuojuosi).

     Meilė... O taip taip, meilė, kas gi dar verčia žmones klysti? Kai ekonomikoje – tragedija, kai Absurdistane – visi masiškai žudosi, depresuoja ir ryja antidepresantus, bliadės, svoliačiai, dalbajobai mentai ima gaudyti moteris, merginas, kurioms turėtų kojas bučiuoti. Džiaugtųsi, kad mergičkos aktyvios. Bet ką jie – matosi, kad jau nerūpi joms tos femmes...

     Ne, nereikia ašarų, suprantu: jie – impotentiški impozantiški šunys, kurie puola pagal komandą. Neieškom čia savigarbos ir sveiko proto. Veisiasi jie tik kažkuriuo egzistavimo periodu, po to užraukia šitą veiklą. Mentai, teisėjobai, teisėchujnios sistema – visa tai reikia paskelbti už savigarbos ribų egzistuojančia nusikaltėlių veikla.

     Ir visi bendrai, kaip tikri broliai ir seserys, turime jų nekęsti ir juos niekinti. Ką mes, manau, ir darome. Dėl ko? Vardan Absurdistano. Bliad.

     Dėl vieni kitų – nėra kito kelio. Čia persekioja tiesiog už tai, kad esi laisvas. Na chuj tada reikėjo išsibraukt iš SSRS (Supistų Svolačių Resentimentinės Sąsmaukos), jei Pisau Rujot ir Absurdistano feministės laikomos nusikaltėlėmis?

     Kas jūs – menkystos, kurie puolate menininkus? Protingus akademikus? Kodėl, svolačiai, per laisvės eitynes ginate tuos debilus, kurie nori teisti Kitus. Tai juos sulaikykit, bauskit, teiskit.

     O kūrva, manau, Absurdistanas eilinį kartą apsijuoks. Bet ne tame esmė – mes nepamiršim, ir neatleisim. Ateis jums, svolačiai, diena paskutinė. Tvarka bus! Kai jūs būsit virtę dulkėmis. Ko ir linkiu.

     2013 10 26